SuKvet oslavuje prvý rok s vami!

Áno, je to tak! SuKvet.sk oslavuje svoje prvé výročie! A to len vďaka vám! :)

Po niekoľko-mesačných prípravách sme presne pred rokom spustili náš e-Shop s jedinečnou víziou: Priniesť vám kvety a kytice, ktoré sú v čo najväčšom spojení s prírodou a umožňujú vám vyjadriť svoje pocity jedinečným spôsobom.

Toto obdobie bolo pre nás plné výziev, ale aj nádherných úspechov, za ktoré sa vám chceme poďakovať.

Sukvet-oslavuje-thumbnail

Naša inšpirácia a začiatky s kvetmi

SuKvet.sk vznikol z túžby ponúknuť ľuďom možnosť vyjadriť svoje emócie prostredníctvom kvetín. Chceli sme vytvoriť niečo trvalé a autentické, čo reflektuje prírodnú krásu a jednoduchosť.

Našim hlavným cieľom bolo začať a neskončiť do roka - tento cieľ sme spoločne úspešne splnili! :)

Úspechy a výzvy

Prvé objednávky boli pre nás veľkým momentom radosti. Samozrejme, v priebehu roka sme sa stretli aj s hodnoteniami, ktoré nám pomohli zlepšiť naše služby. Každá vaša spätná väzba nás vždy posunula vpred. 

Riadenie e-Shopu bola pre nás totižto úplná novinka. Od skladovania kytíc v "detskej izbe", cez dohadovanie zmluvných podmienok s dopravcami až po finančné riadenie vlastného podnikania. To všetko boli oblasti, s ktorými sme nemali skúsenosti a učili sme sa častokrát za pochodu.

Lokálne kvety, sušené kytice a trávy

Vďaka vašim podnetom sme počas roka rozšírili sortiment o menšie kytice alebo sme pridali mix sušených tráv, ktoré sa stali obľúbenými medzi našimi zákazníkmi.

Naučili sme sa, že každý detail zaváži v spokojnosti zákazníka a preto sa snažíme aby každý kvietok, kytica či steblo trávy bolo prezentované tak, ako ho aj dostanete. O tom, ako k propagácii kytíc pristupujeme, sme nedávno písali tu: Kytica skladom - čo to pre nás znamená?

Rannunculus-foto

Naša vlastná cesta

Napriek tomu, že sa neriadime prioritne najnovšími trendmi, sme hrdí na to, že si razíme svoju vlastnú cestu. To nám umožňuje zachovať autenticitu a unikátnosť našich produktov, aj keď nie sme vždy úplne "in".

Je pre nás dôležité, aby téma lokálne pestovaných kvetov bola pre vás stále čoraz väčšou pridanou hodnotou našej značky.

Plány do budúcnosti

Preto je našim snom pestovať čo najviac vlastných lokálnych kvetov, aby sme vám a vašim blízkym mohli ponúknuť ešte autentickejší zážitok.

Bolo by pre nás požehnaním, ak by sa nám v priebehu najbližšieho roka podarilo naše kvety a kytice dostať čo najbližšie k vám. Majte oči otvorené a možno nás uvidíte aj vo svojom meste :)

Je to o vás ...

Koniec koncov, SuKvet.sk oslavuje svoj prvý rok len a len vďaka vám, našim zákazníkom, bez ktorých by to nebolo možné. Vaša podpora a spätná väzba nás poháňajú vpred. 

Ako poďakovanie za vašu podporu bude jún v našom obchode mesiacom zliav - všetky objednávky budú až do konca mesiaca s 10% zľavou.

Ďakujeme za vašu dôveru a tešíme sa na ďalší rok plný krásnych kytíc a spokojných zákazníkov!