Kytica zo sušených kvetov

Nič neurobí človeku väčšiu radosť, ako keď môže dopriať kúsok radosti svojim blízkym. Znakom lásky je už po stáročia krásne upravená kytica kvetov. Čo ak ale chceme urobiť dojem nie raz a nie iba týždeň, ale dlho a vždy keď sa na kytičku obdarovaní pozrú? V takom prípade je kytica zo sušených kvetov tá najlepšia voľba.

Sušené kvety - čo čakať?

Sušené kvety sa u nás pomaly ale isto dostávajú do popredia. Ponuka sušených kvetov je rozmanitá svojou farebnosťou a preto dokážu nádherne spestriť akýkoľvek priestor. Ak ich ešte k tomu uviažeme do krásnej sušenej kytice, radosť vedia rozdávať aj niekoľko rokov. To je hlavná výhoda kytice zo sušených kvetov - trvácnosť. Takúto kyticu nemusíme s ľútosťou vyhodiť po 2 či 3 týždňoch, ako by to bolo v prípade živých kvetov. Sušené kvety nám vedia robiť radosť prakticky do nekonečna!

Heli_Palm_Blog_picture

Ako sa starať o sušené kvety?

Ďalšou výhodou je nulová potreba starostlivosti. Sušeným kvetom nepotrebujeme meniť vodu každé dva dni a netreba ich ani pravidelne zrezávať aby mali dostatok živín. Ak ale chceme čo najdlhšie udržať ich živé farby, odporúčame nevystavovať sušené kvety priamemu slnečnému žiareniu napríklad v oknách.

Omrzela vás farebnosť alebo tvar?

Nevadí! Veľkou výhodou je neustála možnosť sušenú kyticu viacnásobne rozobrať a previazať podľa aktuálnej nálady. Dostali ste veľkú kyticu, ktorá zaberá veľa miesta? Super! Rozviažte si ju a preskladajte na 2 alebo 3 menšie, doplňte alebo zameňte zopár sušených kvetov alebo tráv a vytvorte si doplnok, ktorý bude znova ladiť s vašim novým interiérom.

Nemáte skúsenosť s takouto sušenou kyticou? Dajte šancu jednej kráske z našej aktuálnej ponuky sušených kytíc.